Havearkitekt til større have-park projekter

Gårdens nærmiljø, forstået som indkørsel, gårdsplads og have eller park, er sammen med gårdens bygninger selve ejendommens sjæl. 

Grønne anlægstiltag skal tilpasses, til ejendommens rammer og den person eller familie man er. Ejendommens indkørsel, gårdsplads og have-park har en meget stor signalværdi.

HAVEARKITEKTUR

Ejendommens have-park har stor signalværdi

Vi vil gerne have, at førstehåndsindtrykket fortæller lidt om, hvem vi er. Det kan være skønhed, liv og børnevenlighed, det kan være stramme linjer og funktionalitet, der signalerer, at der er orden på det hele.  Kreditforening, naboer, kollegaer og venner lægger mærke til det, og signalet er af stor betydning på hver sin måde, til hver sin målgruppe.

Men det allervigtigste er at skabe de rammer, der sikrer, at vi som familie trives bedst muligt.

Gå på opdagelse i galleriet

Afspil video

25 års erfaring

Få hjælp af en erfaren havearkitekt

Gårdens have, indkørsel og gårdsplads rummer ejendommens sjæl. Jeg hjælper jer med at se mulighederne, lytter til jeres ønsker og drømme.

Efter gennemgang og diskussion sætter vi os sammen, og jeg laver en skitse af projektet, der indfanger sjælen på stedet og jeres drøm. Derefter hjælper jeg jer skridt for skridt, indtil i har fået en ny og lækker have-park.

Anlæg af have

Typiske elementer i en have-park

Her kan du se en gennemgang af de elementer, jeg typisk griber fat i og lægger vægt på, når jeg laver have-park anlæg.

Afspil video